Mestna občina Ptuj

Priponke

Aktualno

4. 1. 2018 | sporočilo za medije

Sporočilo za javnost: Mestni avtobus od 8. 1. 2018 vozi do pokopališča na Rogoznici

Mestna občina Ptuj obvešča uporabnike mestnega avtobusa, da bo z dnem 8. 1. 2018 prišlo do spremembe pri izvajanju mestnega avtobusnega prevoza. Obstoječa linija se bo spremenila tako, da bo novo pokopališče Rogoznica povezano z obstoječo linijo mestnega prevoza. V ta namen se bosta dve vožnji z odhodom ob 9.00 in 10.30 iz Zadružnega trga podaljšali do novega pokopališča Rogoznica z dodatnimi vmesnimi postajališči Ptuj bolnišnica in Dornavska cesta Merkur. Vožnja z odhodom ob 20.30 se odpravi. Vsi drugi odhodi ostanejo nespremenjeni.
 
Mestna občina Ptuj je prisluhnila številnim pobudam občank in občanov, da se vožnja mestnega avtobusa podaljša do pokopališča na Rogoznici. Tako želi omogočiti vsem dostop do tovrstne infrastrukture, ki sicer nimajo lastnega prevoza ali želijo pot opraviti z javnim prevozom, ne lastnim. Tako spodbujamo tudi uporabo mestnega avtobusa in sledimo trajnostnemu načinu mobilnosti. Vsem uporabnikom želimo prijetno vožnjo.
 
Vozni red in podaljšano linijo mestnega avtobusa si lahko podrobneje pogledate v pripetih dokumentih.
 
Prosimo vas, da se v zadevah v zvezi z vožnjo mestnega avtobusa obrnete na kontaktno številko prevoznika ARRIVA Štajerska, d. d. (090 74 11).
Nazaj na seznam vseh novic Nazaj na aktualno